Szép ESET: megfertőződött a stand up-komikus

Vírusfilm a vírusirtónak: Kiss Ádám táncra perdül

Az ESET vírusvideójában Kiss Ádám stand up-komikus elmondja, hogyan fertőződött meg a számítógépe, majd a végén táncra perdül.

2010.11.08 10:47ma.hu

A négy és fél perces film alacsony költségvetéssel készült házi videó, mely a komikus új laptopjának történetét meséli el.

Az ESET-ről

Az 1992-ben Szlovákiában, Pozsonyban alapított ESET a biztonságtechnikai szoftvermegoldások globális szállítója, mely a legmodernebb vírusvédelmet kínálja ügyfeleinek. Az ESET díjnyertes antivírus szoftverrendszere, a NOD32 maximális hálózati teljesítményt, kiváló heurisztikus keresést, valamint ingyenes, világszerte elérhető támogatást nyújt.

A NOD32 könnyen kezelhető, magas rendelkezésre állással és produktivitással rendelkező szoftver, mely gyorsan megtérülő befektetést jelent a vállalatok és az egyéni felhasználók számára. A NOD32 több Virus Bulletin 100% díjat tudhat magáénak, mint bármely más, a piacon jelen lévő hasonló szoftver, mivel téves riasztások nélkül képes detektálni az összes ismert, vadon élő vírust.

Az ESET olyan nagyvállalatokkal dolgozik együtt, mint a Canon, a Dell vagy a Microsoft, s ennek köszönhetően több alkalommal is szerepelt a Deloitte's Technology Fast 500 listájában, mely a kiemelkedően gyorsan növekvő és nagy fejlődési potenciállal rendelkező cégeket tartalmazza. Az ESET 1998-ban irodát nyitott a kaliforniai San Diegóban, ezen kívül a cég az Egyesült Királyságban és Csehországban is rendelkezik leányvállalattal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.