Lassú reakciók következménye

Különválik a Gmail és az Android

A Gmail-kliens az Android operációs rendszer szerves részét képezte, verziófrissítést pedig csak a teljes rendszer frissítésekor kapott.

2010.09.25 19:50manna.ro

Ezzel a gyakorlattal szakított most a Google, a Gmail app mostantól külön is letölthető a készülékekre. A Google lépésének hátterében a szolgáltatók és a gyártók lassú reakciói állnak, a korábban kiadott készülékek jelentős része az operációs rendszer egy elavult változatát futtatja. A fogyasztók egy részéhez tehát így nem jutnak el a rendszerhez kötött frissítések. A Google döntése rímel a Microsoft nemrégi lépésére, ők az Internet Explorer frissítési stratégiáját választották le a Windowsok kiadási ciklusáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.