A intézmények május 20-ig pályázhatnak

Idén is Matching Grant program a Sun Microsystemstől

A Sun Microsystems alapítása óta elkötelezett arra, hogy az oktatási és tudományos intézményekkel erős és hosszú távú partnerkapcsolatot építsen ki.

2008.03.08 13:20ma.hu

Ennek jegyében hirdette meg idén is a „Matching Grant” programját, amely segítségével igyekszik hozzásegíteni a kulturális intézményeket, iskolákat, oktató kórházakat, könyvtárakat, kutatóintézeteket, múzeumokat és az ott dolgozó szakembereket az innovatív technológia megismeréséhez és használatához. A kiegészítő támogatási program alapja egy „Egyet fizet – kettőt kap” megoldás, amely speciális megtakarítási lehetőséget ajánl a program által támogatott intézményeknek bizonyos Sun termékekre vonatkozóan.

A „Matching Grant” keretében a Sun Microsystems rendkívül kedvezményes áron látja el hardver- és szoftvereszközökkel, illetve webes szolgáltatásokkal a már meglévő és új partnereit. A kiegészítő támogatási igénylést 2008. május 20-ig kell benyújtani, a jóváhagyott igénylésekhez kapcsolódó megrendeléseket pedig 2008. június 20-ig kell eljuttatni a Sun Microsystems hivatalos viszonteladóihoz, vagy a Sun magyarországi disztribútorához, az Avnet Kft-hez.

A pályázatban szereplő intézmények száma korlátozott lehet annak függvényében, hogy az adott intézmény teljesíti-e a kiegészítő támogatás feltételeit.

A megrendelések a beérkezések sorrendjében kerülnek feldolgozásra, a Sun Microsystems végső jóváhagyását követően. A Sun nagy hangsúlyt fektet a felsőoktatás, és ezen keresztül az oktatók és a hallgatók információs technológiai ellátottságára.

A Matching Grant csak egyike annak a számos különféle programnak, amelyet az oktatók számára kínál a vállalat a hallgatók még szélesebb körének hatékony és olcsó elérésére. Bővebb információ, illetve az akcióban résztvevő termékek árlistája a http://matchinggrant.sunshop.hu weboldalon található.

A Sun Academic Initiative (SAI, a Sun akadémiai kezdeményezése) ingyenes online tanfolyamokat kínál többek között olyan témakörökben, mint a Java programozási nyelv, vagy a Solaris operációs rendszer, és ezzel értékes és rendkívül piacképes tudást és az előmenetelt segítő informatikai ismereteket kínál a hallgatók számára. További információk: www.sun.com/products-n-solutions/edu/programs/sai/

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.