Megérte a netre menni

Bevált Mátyás Attilának az ingyenes letöltés

Az énekes/ gitáros új albuma, a MÉLYEN január végén jelent meg, és azóta ingyenesen letölthető az internetről. Egy hónap alatt már több mint 5000 érdeklődő szerezte be a digitális változatot, és elfogyott a limitált példányszámban kiadott, dedikált CD lemez is.

2008.03.05 11:41ma.hu

Mátyás Attila így kommentálta a helyzetet: "Minket is meglepett, hogy ekkora az érdeklődés. Az ingyenes letöltés természetesen nem jelenti, hogy pontosan ennyi példányt meg is vettek volna a boltokban, de mindenesetre a mostani, hazai rockzenei lemezeladások többszörösét hozta ez a módszer, és ennek nagyon örülünk. És ami számunkra fontos - ez a visszajelzések alapján látszik, hogy az eddigi rajongókon kívül nagyon sok új emberhez is elért az album."

A Mátyás Attila Band hamarosan Szolnokon és Szegeden is fellép, következő budapesti klubkoncertjüket pedig Nőnapon, március 8-án este 8-kor tartják a Rocktogonban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.