Színes egyéniség

LG Android 3 színben

Megérkezett Magyarországra a felhasználóbarát LG Optimus GT540 okostelefon. Az Android operációs rendszerű készülékkel számtalan szolgáltatáshoz férhetünk hozzá, és a használattal sem kell bajlódnunk.

2010.06.24 12:18ma.hu

sem kell bajlódnunk. A titán-ezüst, a rózsaszín és a fehér színben kapható készülék fejlett multimédiás funkciókat és közösségi hálózati szolgáltatásokat.

A mobiltechnológia folyamatosan fejlődő világában olyan készülékek kerülnek a kommunikációt, és új szintre emelik a mobil szórakoztatást. Felhasználóként azonban gyakran nehezen tudjuk kitapasztalni a mobiltelefonok, különösen az okostelefonok lehetőségeit, összetett menürendszerük, kezelőfelületük miatt.

Az LG új Android telefonjának egyszerű megoldásait várhatóan az okostelefonokkal ismerkedők vagy a már tapasztalt felhasználók is értékelni fogják. Az LG Optimus-szal - az Android operációs rendszernek köszönhetően - megnyílik előttünk a mobilalkalmazások határok nélküli világa, így tetszés szerint tölthetünk le játékokat, alkalmazásokat az Android piactérről, így tovább bővíthetjük a telefon nyújtotta lehetőségeket.

Az LG Optimus GT540 automatikusan szinkronizál a Google összes szolgáltatásával: a Gtalk, Gmail, Google Maps és a legnagyobb videómegosztó portál is elérhető egyszeri bejelentkezéssel.

A közösségi oldalak (Facebook, Twitter) folyamatos frissítésében az LG Social Networking Client alkalmazás segít, a widget alkalmazásokkal pedig közvetlenül az indulóképernyőről követhetjük nyomon, mi történik az ismerőseinkkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.