A Facebookkal találta meg eltűnt gyermekeit

Arcrokra lelt a "fészbúkon"

A Facebook segítségével talált rá tizenöt éve eltűnt gyermekeire egy dél-kaliforniai asszony.

2010.06.06 17:49MTI

A San Bernardinó-i ügyészség tájékoztatása szerint a nő férje, Faustino Utrera 1995-ben magával vitte a két gyermeket, egy fiút és egy lányt. A picik akkor még csak két-, illetve háromévesek voltak.

Azóta az anyjuk nem hallott felőlük, még csak sejtése sem volt arról, hol lehetnek, mi történhetett velük. A közelmúltban felötlött benne, hogy megpróbálkozik a Facebook közösségi portállal, és beütötte lánya nevét.

Az oldal ki is dobta a már kamaszkorú lány profilját, amelynek alapján a rendőrség aztán a nyomára is akadt a floridai Orlandóban.

Az apát a gyermekfelügyeleti rendeletek megsértésének, illetve emberrablásnak a vádjával őrizetbe vették.

A két gyerek pedig újra az anya gondozásába került, a másfél évtizedes különlét után igyekeznek újra összeszokni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.