Belerúgják az arcukba

Három dimenzióban vetítik a foci vb meccseit a dél-koreai mozik

Három dimenzióban vetítik a nyári futball világbajnokság meccseit - főként a dél-koreai válogatott játékát - a dél-korai multiplex mozihálózatok, hogy a tévékészülék elől termeikbe vonzzák a nézőket.

2010.06.01 17:51MTI

A dél-koreai hírügynökség szerint mintegy száz 3D-s vetítésre alkalmas teremben követhetők majd a fontos meccsek országszerte. "Az emberek nem mennek moziba, amikor koreai meccs van a tévében. Ezért elhatároztuk, hogy azokon a filmvásznainkon vetítjük a mérkőzéseket, amelyek a legjobbak a sportesemények megtekintésére" - magyarázta a döntést a CGV helyi mozilánc marketingese.

A dél-koreaiak számára egyébként nem újdonság, hogy moziban nézzék a focit: 2002-ben, amikor Dél-Korea és Japán volt a játékok házigazdája, még jegyet sem kellett váltani a mozikban vetített meccsekre.

Az idei háromdimenziós mozis fociélményért ugyan fizetni kell majd a közönségnek, ám cserébe "egyedülálló hanghatás és látvány" vár a nézőkre - ígérte egy másik dél-koreia mozilánc, a MegaBox szakembere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.