Kedvezményes akció a Sunbelttől

Biztonságot a TAJ-számnak!

A magyar közigazgatási szervek és az iskolák, egyetemek ma már kiterjedt informatikai rendszerekkel rendelkeznek. Az információ felértékelődésével pedig a TAJ-szám is egyre fontosabb lesz. Ennek védelmét vállalná fel most a Sunbelt.

2008.02.27 10:52ma.hu

A legtöbb intézményben e-mail címet biztosítanak minden munkatársnak, illetve tanulónak, amely segítségével gyorsabb, gördülékenyebb az ügyintézés, illetve a tanulók könnyebben tarthatják a kapcsolatot egymással, vagy éppen szüleikkel, bekapcsolódhatnak az információáramlásba. Valamennyi intézményben természetesen szükség van a megfelelő informatikai védelemre, hiszen a közigazgatásban az állampolgárok elektronikus formában tárolt adatainak biztonsága, illetve a zavartalan ügymenet legalább olyan fontos, mint az üzleti életben. A magánszemélyek és vállalatok adózási, tulajdonnal kapcsolatos információinak védelme létfontosságú a visszaélések elkerülése érdekében. A jövőben például a TAJ szám, a társadalmi azonosító jel is egyre értékesebb információ lesz, hiszen egészségügyi szolgáltatáshoz is csak érvényes biztosítással - és TAJ számmal - rendelkezők juthatnak hozzá, várhatóan a bűnözők részéről is megnő a "kereslet" ezekre az információkra. Az iskolákban a spamekkel terjedő vírusok és kémprogramok jelentenek egyre nagyobb veszélyt, illetve önmagában a spamek jelentette megnövekedett e-mail forgalom is állandó hardverbővítést és kézi törlésük sok figyelmet igényel. 50% kedvezmény, teljes körű védelem A Sunbelt Software a fenti igényeket felismerve 2008. február 18-tól valamennyi közigazgatási szervnek, oktatási és egészségügyi intézménynek 50%-os kedvezménnyel kínálja IT biztonsági termékeit, így egyéni és szerveroldali spamszűrőit, kémprogram eltávolítóit és tűzfalait. Az akcióban valamennyi termék, így a Ninja E-mail Security, a CounterSpy, a Personal Firewall, a Sunbelt Network Security Inspector és az iHateSpam, továbbá a magyar képviselet, a Yellow Cube Kft. által fejlesztett és forgalmazott MPP Desktop spamszűrő is féláron vásárolható meg. A kedvezmény igénybevételéhez mindössze az igazolható non-profit státusz szükséges. A kedvező árú szoftverek megtérülési ideje alig néhány hónap, amit már a Veszprémi Önkormányzat esete is igazolt: a spamek aránya megközelítette a 90%-ot, s a spamszűrő bevezetése után a kéretlen levelek törlésére fordított idő gyakorlatilag nullára csökkent - ez egy néhány száz fős önkormányzat, okmányiroda, vagy minisztérium esetében havi több száz munkaóra megtakarítását jelenti, illetve az informatikai hálózatot sem kell további hardvererőforrásokkal bővíteni. "Bízunk abban, hogy ezzel is hozzájárulunk az állampolgárok és vállalatok adatainak védelméhez, illetve az oktatási intézmények költséghatékony működéséhez " - mondta Bódis Ákos, a cég ügyvezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.