LG XF2 multimédiás lejátszó és háttértár

Kagylóba zárt multimédia

A tengert idézi a most hazánkba érkező LG XF2. A kagylóformájú, kék érintőgombos eszköz háttértároló és multimédialejátszó egyben, amely fényképek, zenék és Full HD felbontású filmek tárolását és lejátszását kínálja.

2010.02.26 15:19ma.hu

A keskeny és kompakt készülék hazánkban 500 GB-os tárolókapacitással kerül a boltokba.

Az XF2 méretében a hordozható háttértárolókéhoz hasonló, tudása mégis az asztali lejátszókéval vetekszik. A mindössze 2,5 cm vastag lejátszót TV-hez vagy monitorhoz csatlakoztatva akár 1080p Full HD felbontásban is élvezhetjük a vetítést, mivel szinte minden számítógépes formátummal kompatibilis, így az egyre népszerűbb nagyfelbontású MKV és a már ismert DivX fájlokkal is.

Egyes multimédiás meghajtók az 5.1-es hangformátumot nem tudják értelmezni, ezzel szemben az XF2 a DTS/Dolby hangtámogatással felismeri, és 2.0-ban játssza le az ilyen tartalmakat. Az otthoni mozizás élményét a Gyors és Lassú visszajátszás funkció, és a felhasználók igényei alapján egyszerűen használható távirányító teszik teljessé. A képek nézegetéséhez háttérzenét is választhatunk, a képtárban pedig a Mozaik nézettel kereshetünk gyorsan és egyszerűen. 

Az LG legújabb multimédia meghajtója a fájlokat típusuk szerint rendszerezi, így külön tárolja a filmeket, zenéket és fényképeket. Az energiatakarékosság érdekében pedig képernyővédő funkció is rendelkezésünkre áll. A készülék, amely már kompatibilis a Windows7 operációs rendszerrel, USB porttal csatlakoztatható a számítógéphez.

Bruttó ajánlott fogyasztói ára 54 900 for int. 

Tulajdonságok:

- 500 GB-os merevlemez
- merevlemez formátum: FAT32/NTFS
- lejátszás Full HD (1080p) felbontással
- HD film lejátszás (MKV, DivX fájlok)
- HDMI 1.3
- Mpeg4, mp3, JPEG lejátszás
- hőelvezető nyílások és hűtőventillátor
- DTS/Dolby audioformátum-kezelés
- Operációs rendszer kompatibilitás: Windows 2000/XP/Vista/7, Mac 10.0 vagy későbbi
- Méret: 15,3 cm (H) x 9,4 cm (Sz) x 2,53 cm (V)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.