Judafest

Sülve-főve - extra

Egy fesztivál, ami megmozgatja fantáziánkat, s olyan élményhez juttatja érzékeinket, amelyre egész biztosan még sokáig emlékezni fogunk.

2009.11.27 18:53ma.hu

Az idei Judafest egyik különlegessége az, hogy a finomabbnál finomabb ételeket felvonultató éttermek mellett, olyan programok várják az érdeklődőket, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy minden érzékünket próbára tegyük. Óránként indul láthatatlan kóstoló, ahol a résztvevők megtapasztalhatják milyen az élet, amikor kiiktatjuk a látásunkat. Hogyan hatnak ránk az ízek akkor, amikor nem látjuk az ételt, csak érezzük az illatát, s az ízét a szánkban. Vajon sikerül-e megkenni a pitát humusszal, rájövünk-e hogy sóletet vagy kuszkuszt eszünk, megérezzük-e a flódniban, a baracklekvárt? Aki szeretné a szaglását is próbára tenni, az beléphet az Illatszertárba, ahol egy szakavatott kozmetikus, különböző aromájú pakolásokkal fogja kényeztetni a fesztiválra érkezőket. A hangulatunknak megfelelő illat kiválasztása után, elmerülhetünk a zene és az illat nyújtotta kettős élvezetben. Átadhatjuk magunkat a hegyek frissességének, kelet kincsének, de választhatunk olyan illatot is, amely örömet és nyugalmat varázsol az arcunkra.

Este hat órakor kezdődik a Keserű és Édes borkóstoló est, amelynek a Dob és a Holló utca sarkán található Doblo Borkereskedés és Élménytér ad otthont. A zamatosabbnál zamatosabb Tokaji borok megkóstolása mellett, desszertként csoki fondu-vel kényeztetik az ínyenceket a szervezők. A hat borból álló borsor kóstolgatása közben, jazz dallamokkal fogják szórakoztatni a kedves közönséget, amelyhez Tallós Rita fogja biztosítani a hangulatot. A belépő a programra 3500 Ft a helyszínen, 3000 Ft elővételben.

Egy fesztivál, amely kihat minden érzékünkre, s olyan gasztronómiai élményhez juttat bennünket, hogy sokáig emlegetjük majd az ott megkóstolt ételeket, a különböző ízek zamatát, s a lelkünkig hatoló illatokat, sülve-főve….

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.