LG GD510: egyszerű navigáció, nagyobb képernyő

Érintőkijelzős és mégis kicsi

Az LG piacra dobja a GD510 típusjelzésű mobiltelefont, mely jelenleg a legkompaktabb 3 colos, teljes érintőképernyős készülék.

2009.11.24 08:10ma.hu

Az LG felmérése szerint a vásárlók egy része könnyen kezelhető, funkcionális teljes érintőképernyős telefonokat vásárolna. Sok felhasználót eltántorított a funkciókban gazdag készülékek bonyolultsága, mégis a teljes érintőképernyős telefonok egyszerű navigációjára és nagyobb képernyőjére vágytak. Az LG a GD510 megalkotásakor ezt az igényt tartotta szem előtt.

Az LG GD510 számtalan népszerű fájlformátumban játszik le zenét és filmeket, 8 GB-os belső memóriája pedig alkalmas a nagyobb gyűjtemények tárolására is. A nagyméretű képernyőn könnyen kezelhető böngésző biztosít hozzáférést a kedvenc tartalmakhoz, míg az online illetve vezeték nélküli kapcsolaton keresztül megosztható kiváló minőségű fényképek és videofelvételek rögzítéséről egy 3 megapixeles kamera gondoskodik.

A széles, 3 colos WQVGA érintőképernyő szinte a készülék széléig ér, a 4,8 milliméter keskeny keret egy átmenetek nélküli üveglap érzetét kelti. Az előlapon található gomb a telefon üzemmódjától függően a hívásinfo, vége, illetve kilépés billentyűként funkcionál. A gomb körül egy keskeny fénycsík funkciótól függően zölden vagy vörösen világít. Az LG GD510 borítása szálcsiszolt alumíniumból készült. A készülékhez napelemmel működő akkumulátor is vásárolható.

A napelemes akkumulátor energia-megtakarítást jelent, illetve azzal is a felhasználók kényelmét szolgálja, hogy hagyományos töltő nélkül is tölthető a készülék, 10 perc után nagyjából 2 perc és fél perc beszélgetési időt biztosít. Az LG GD510 október közepétől érhető el Európában, egyéb piacokon pedig ezt követően mutatják be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.