Már hazánkban is elérhető az Explora K70

Új, GPS-es okostelefon a Mio-tól - már nálunk is!

A Mio Magyarországon is elérhetővé tette Explora K70 típusjelzésű GPS-es okostelefonját - Az új készülék is a Mio GPS-szaktudására épül.

2009.11.14 09:33ma.hu - Fotó: unwiredwiev.com

A Mio navigációra optimalizált GPS-es okostelefonnal jelent meg a hazai piacon. Az új készülék is a Mio GPS-szaktudására épül, és számos olyan apró fejlesztést tartalmaz, ami megkönnyíti a navigálást még telefonnal is.

A Mio mérnökei olyan apróságokra figyeltek oda a fejlesztéskor, hogy például a készülék elég hangos legyen és a motorzaj mellett is tisztán lehessen érteni, amikor navigálunk vagy telefonálunk vele.

Az autós tartót úgy alakították ki, hogy nagyon stabilan tartsa a készüléket, ugyanakkor egy kézzel, könnyedén ki lehessen pattintani belőle. Az okostelefonnal történő navigáció ma már nem számít újdonságnak.

A Mio ezért arra helyezte a hangsúlyt, hogy a K70-es készülékkel kivételesen jól és problémamentesen lehessen navigálni.

Föbb funkciók:

-3,5 colos kijelző

-3 megapixeles kamera, geotagging funkcióval.

- GPS lehetőségek: A Qualcomm legújabb gpsOne GPS/AGPS chipjével a pontos GPS-pozícionálást tetszés szerinti navigációs szoftverrel élvezhetjük.

A lokációs SMS-sel pedig bármikor elküldhetjük ismerőseinknek aktuális helyzetünket.

- Kapcsolati lehetőségek: HSDPA, Wi-Fi és Bluetooth.

- Programok: Windows Mobile 6.1 operációs rendszer, Office Mobile programok.

- Autós szett: Az autós tartó a gyári tartozéknak része, így annak beszerzésével már nem kell külön bajlódni.

A készülék már elérhető Magyarországon a nagyobb áruházláncokban és egyes online boltokban, ajánlott bruttó végfelhasználói ára 99900 forint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.