Bármelyik modern iroda méltó "dísze" lehet

Új belépő szintű, A3-as színes MFP-vel rukkolt elő a Sharp

A Sharp tovább erősít az irodai A3-as színes MFP-k piacán új készülékével, amely kompakt kivitelben biztosít kiváló teljesítményt és termelékenységet a kisméretű irodák és munkacsoportok számára.

2009.11.02 12:40ma.hu

Az új MX-2301N egyesíti a gyors nyomtatási sebességet a kiváló nyomtatási minőséggel és valamennyi szükséges funkcióval, amelyre a hétköznapi irodai használat során szükség lehet. A Sharp eltökélt abban, hogy maximális ár-érték aránnyal bíró megoldást biztosítson azáltal, hogy olyan jellemzőkre összpontosít, amelyek valóban előnyösek a legtöbb irodai dolgozó számára. A Sharp a képminőség terén is további javulást ért el egy teljesen újfajta toner és developer alkalmazásával.

„A nyomtatott dokumentumkészítés területén a mai vásárlók egyre nagyobb elvárásokat támasztanak a szolgáltatókkal szemben. Szín, tisztaság és felbontás – ezek a legfontosabb szempontok,” mondta Keiichi Katsuta, a Sharp Information Systems Europe elnöke. „Végtére is, a nyomtatási sebességet másodpercekben mérjük, míg a minőség örökké tart. Az MX-2301N típusú berendezésnek köszönhetően senkinek nem kell beérnie csupán a második legjobb megoldással.”

Ideális bármelyik modern irodába

Az MX-2301N számos hathatós, beépített biztonsági jellemzővel bír annak érdekében, hogy az üzleti információkat védje az illetéktelen hozzáférési kísérletekkel szemben. Emellett több opcionális kiegészítő is választható a készülékhez, amelyek között megtalálható a fax funkció, a további papírfiókok, valamint egy helytakarékos belső finisher egység, amely egyszerű rendezésre, kapcsozásra és lyukasztásra képes.

Az MX-2301N képes a legfrissebb Sharp OSA® (Nyílt Rendszerarchitektúra) alkalmazások futtatására, a lágy ívek és a recés külső borítás által uralt modern külsőnek köszönhetően pedig a készülék tökéletesen illeszkedik a mai irodák megjelenésébe. A gondosan megtervezett készülékmenedzsment funkciók a könnyű kezelhetőséget és az egyszerű adminisztrációt biztosítják konfigurációtól függetlenül.

A távoli kezelőfelület például lehetővé teszi a rendszergazda számára, hogy saját számítógépén pontosan ugyanazt lássa, mint a végfelhasználó. Ennek segítségével a rendszergazda távolról is megváltoztathatja a beállításokat, bemutathatja a felhasználónak bizonyos funkciók használatát, valamint számos problémát a hálózaton keresztül is elháríthat.

Környezetbarát tervezés
Amellett, hogy a készüléken manuálisan aktiválható az energiatakarékos üzemmód, amellyel az energiaigényen kívül az üzemeltetési költségek is csökkennek, az új MX-2301N modellt olyan egyedülálló technológiával is ellátták, amely az éjszakai energiafogyasztást egy wattra mérsékli, amely elegendő a faxok fogadásához.

Továbbá, az MX-2301 tökéletesen megfelel az Energy Star 1.1 előírásoknak, így garantált a készülék energiahatékonysága. A Sharp OSA® technológiáról Az MX-2301N támogatja a Sharp OSA (Open Systems Architecture – Nyílt Rendszerarchitektúra) fejlesztői felület harmadik generációját, amely lehetővé teszi, hogy a készüléket hálózati alkalmazásokba integrálják.

Ezáltal a felhasználók közvetlenül az MFP kezelőfelületéről is elérhetik ezeket az alkalmazásokat, így időt takarítanak meg azáltal, hogy nem kell visszatérniük számítógépükhöz, és kevesebb lépésben végezhetik el az egyes feladatokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.