A luxusra válságban is van igény

4300 euróért Dior mobil

Miközben a nagy mobilgyártók készülékeinek átlagos eladási ára folyamatosan csökken, addig a kisebb luxusmobil gyártók alaposan felsrófolják az árakat.

2009.10.22 10:16ictpress


Ezúttal a Christian Dior rukkolt elő néhány polgárpukkasztó modellel, melyek közül a legolcsóbb telefon 4300 euróba, vagyis napi árfolyamon átszámítva mintegy 1,15 millió forintba kerül. Ebből a készülékből kétfajta változat létezik: az egyik elegáns fekete bevonatot kapott, a másik pedig aranyszínű és zafírkristályokkal van ékesítve.

Az árlistán eggyel feljebb lépve egy 5300 eurós modell, a Zelie szerepel, mely vörös színe révén várhatóan elsősorban a szebbik nem képviselőit csavarja majd az ujja köré. A Nacre fantázianevű készülék 5800 euróba kerül, aki pedig csak és kizárólag a legdrágább változattal képes kibékülni, nos annak ott a hófehér Zenaide, mely potom 9000 eurót kóstál.

Christian Dior mobiltelefon mellé természetesen puccos Christian Dior Bluetooth headset dukál: a zafírral díszített, fekete és fehér változatban készülő headset ára mintegy 310 euró. Az újdonságok kereskedelmi forgalmazása várhatóan decemberben fog megkezdődni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.