Egy napig működik öt órás töltéssel

Napelemes e-könyv olvasóval rukkol elő az LG

A készülék egy napi használatra elegendő energiát tud összegyűjteni, ha öt órán keresztül süt rá a nap.

2009.10.13 11:00ictpress

Napelemes e-könyv olvasót mutatott be az LG. A vékony készülék napeleme kevesebb mint húsz gramm súlyú és egy milliméternél is vékonyabb. A könyv formátumú olvasó belső borítóján elhelyezett elem egy nappal hosszabbítja meg a készülék működési idejét, ha öt órán keresztül süt rá nap.

"Az e-könyvek egyre több ember érdeklődését keltik fel, mert több ezer kötet tartalmának tárolását teszik lehetővé egy könnyű, hordozható eszközön. A napelemmel szerelt e-könyv olvasót jóval hosszabb ideig tudják majd használni a vásárlók, mint konkurencia termékeit. Az újfajta olvasó kifejlesztése is azt jelzi, hogy a cégünk elkötelezett a környezetbarát technológiák mellett"- nyilatkozta Ki Yong Kim az LG Display vezetője.

A vékony, napelemes e-könyv olvasó árát és megjelenésének az időpontját nem hozták nyilvánosságra.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.