Átlagosan hatvanöt programot töltenek le

Nyolcvan dollárt költenek alkalmazásokra az iPhone tulajdonosok

Átlagosan nyolcvan dollárt költenek alkalmazásokra és hatvanöt programot telepítenek a készülékükre az iPhone tulajdonosok, derül ki az Appsfire felméréséből.

2009.09.08 13:00ma.hu

Az Apple mobiljaihoz készült szoftverek megosztását lehetővé tevő szolgáltatást üzemeltető Appsfire nevű cég 1200 iPhone tulajdonost kérdezett arról, hogy hány mobil alkalmazást vásárolt idáig, és mennyit áldozott ezekre a programokra. A felmérés résztvevőinek a legnagyobb része Amerikából, Japánból és Franciaországból került, ki, de a cég számos más ország lakóit is kérdezte a szoftvervásárlási szokásairól.

Az 1200 válaszadó idáig összesen több mint 15000 alkalmazást telepített a mobiltelefonjára, ami azt jelenti, hogy fejenként átlagosan hatvanöt programot töltöttek le az Apple boltjából. Az alkalmazások megvásárlására a válaszadók átlagosan nyolcvan dollárt költöttek, a telepített programjaiknak peidg körülbelül a feléért adtak pénzt, derül ki a nemzetközi felmérésből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.