3,5 milliárd font feletti ajánlat

A Vodafone és az O2 ajánlatot tett a T-Mobile brit leánycégére

A Vodafone és az O2 mobilszolgáltatók mindegyike 3,5 milliárd font feletti ajánlatot tett a T-Mobile brit leánycégére - jelentette a The Sunday Times a hétvégén. Döntés a következő hetekben születhet az ajánlatokról.

2009.09.06 19:50MTI

Az értesülést mindazonáltal sem a Vodafone, sem az O2 nem kommentálta. A T-Mobile UK - amelynek sorsáról már hónapok óta folynak a találgatások - 15 százalékos részesedésével a negyedik brit mobilszolgáltató.

Az ajánlattevők bármelyike számára brit piaci elsőséget jelentene a T-Mobile UK megszerzése, de a cég iránt France Télécom is érdeklődik. Az O2 a spanyol Telefónica mobilszolgáltató leánycége.

A T-Mobile brit leányvállalata csökkenő bevétellel és ügyfélvesztéssel küzd a brit piacon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.