Új lehetőségek

Virágbolt nyílik a Facebook-on!

A népszerű Facebook közösségi portál adottságait kihasználva indít online virágboltot egy New York-i vállalkozás.

2009.07.30 13:10ictpress

Az 1-800-Flowers.com ma jelenti be, hogy megnyitotta online boltját, ahol a felhasználók közvetlenül a közösségi site-ról tudnak rendelni virágokat és egyéb kiegészítőket.

A New York-i székhelyű cég 1991-ben lépett az online piacra és három évvel később az első kereskedő volt az AOL (America Online) site-jain.

Mivel a cég megrendeléseinek döntő többségét online kapja, az alapító-ügyvezető Jim McCann a mobilalkalmazásokat és a Facebook boltot is egy természetes következő lépésként kezeli. A társaság tavaly tette elérhetővé Blackberry-s majd nem sokkal ezt követően iPhone-os megrendelő-alkalmazását.

Nehéz lenne megjósolni, mennyivel növeli a cég bevételét a Facebook-os jelenlét, ám annyi bizonyos, hogy egyre több cég tartja a kapcsolatot a fogyasztókkal a közösségi oldalakon keresztül is. A Facebookon több mint 300 ezer rajongói oldal található, írja a AP.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.