Zsebre tehetnek egy egész digitális világot

Bemutatták az első 256 GB-os USB meghajtót

A Kingston Technology Europe Ltd. bemutatta a világ első 256 GB-os USB meghajtóját, a DataTraveler 300-at.

2009.07.20 19:24ictpress

A Kingston DataTraveler 300 segítségével a felhasználók akár egy egész digitális világot a zsebükben hordozhatnak, több ezer képfájltól kezdve teljes dokumentum-adatbázisokig. A felhasználók mostantól egyetlen adathordozón, akár 51 000 képet, 54 DVD-nyi vagy 365 CD-nyi anyagot tárolhatnak. További előnyt jelent a gyors átviteli sebesség és az adatok jelszavas védelme is.

A Kingston DataTraveler 300 különösen ideális azon netbook-felhasználóknak, akik gépük kapacitását szeretnék bővíteni. Emellett az USB megoldást kínál a nagyméretű adatbázisokat használó üzleti ügyfelek, valamint a nagyfelbontású grafikai fájlokat hordozó tervezők számára egyaránt.

A Kingston DataTraveler 300 kupak nélküli, behúzható kialakítású, így használaton kívül védelmet biztosít az USB-csatlakozónak, ráadásul a meghajtó használható a Windows ReadyBoost funkciójával is. A DataTraveler 300 csak 256 GB-os méretben érhető el, és ötéves garancia, valamint napi 24 órás technikai támogatás jár mellé.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.