Apple mobiltelefonjaira is megjelent a Bijin Tokei

Az iPhone tulajdonosoknak is megmutatják az időt a jónők

Az Apple mobiltelefonjaira is megjelent a Bijin Tokei nevű alkalmazás. Aki letölti, négypercenként egy másik fiatal japán lány fényképén nézheti meg, hogy hány óra van.

2009.06.03 08:43ictpress

A Phiria Design Bijin Tokei nevű alkalmazása a pontos időt mutatja meg, fiatal japán lányok segítségével. Az alkalmazás percenként frissülő felvételein csinos nők láthatóak, akiket Tokió belvárosában kértek arra, hogy álljanak modellt, a kezükben egy táblával, amire egy időpont van írva. 

A Bijin Tokei segítségével egy nap 1440 perce alatt összesen 360 különböző lányról készült felvételről tudhatjuk meg, hogy hány óra van. Az alkalmazással idáig többek közt a Google kezdőlapot és a Windows Vista operációs rendszert lehetett feldobni, és naponta átlagosan kétezren töltötték le. 

A Phiria Design azonban most 120 új fotóval egészítette ki és az iPhone vagy az iPod Touch tulajdonosok számára is elérhetővé tette az a Bijin Tokei-t. A fizetős iPhone alkalmazást néhány új funkcióval is kiegészítették, melyek segítségével a kedvenc táblatartó nő képét háttérképnek, vagy az ébresztéssel egy időben megjelenő felvételnek is beállíthatjuk.

A cég a Bijin Tokei sikerének nyomán a szolgáltatás bővítését tervezi, és egy olyan alkalmazást is szeretne kiadni a közeljövőben, melyben férfiak szerepelnek, és az is elképzelhető, hogy megjelenik az alkalmazás nemzetközi változata, melyben nem csak japán nők mutatják majd a pontos időt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.