Könnyen kezelhető, kiváló mobilmegoldások

Elegáns csúszkamobil az LG-től

Az LG GD330 mobiltelefonjával azon felhasználók igényeit igyekszik kielégíteni, akik könnyen kezelhető, kiváló mobilmegoldásokra vágynak elérhető áron.

2009.05.22 08:49ma.hu

A telefont választóknak nem kell lemondaniuk az elegáns formákról és a modern hétköznapokat szolgáló keskeny kivitelről sem: a GD330 mindössze 11,9 mm vastagságú. A GD330 olyan praktikus jellemzőkkel bír, amelyek miatt bármely korosztály kedvencévé válhat. A 2,2 colos QVGA kijelzőnek hála a szöveges tartalmak könnyen olvashatók, így a készülék használata nem erőlteti meg a szemet.

A GD330 számos multimédiás lehetőséget kínál, amiket a flash grafikus felhasználói felület gazdag részletességgel és élénk felbontással jelenít meg. A játékok és videók így szórakoztató szabadidőt garantálnak. Az energiatakarékosság jegyében a telefont úgy alkották meg, hogy minél tovább legyen használható. A GD330 fényerőszabályzó technológiája a környezeti viszonyokhoz igazodva automatikusan változtatja a képernyő megjelenítési üzemmódját.

Így napsütésben erősebben, sötétben halványabban világít a kijelző, ebből adódóan a készülék akkumulátora kevésbé merül, amely a GD330 két töltés közötti üzemképességét és a készülék élettartamát is növeli. A telefon 450 óra készenléti-, és 5 óra beszélgetési időt nyújt. A GD330 a multimédia terén is megállja a helyét. A vizuális felhasználók a 2 megapixeles kamerával megörökíthetik a fontos pillanatokat, a vájtfülűek pedig az egy kattintással aktiválható MP3-lejátszójának örülhetnek.

A Bluetooth fülhallgató még szabadabb zenei élményt eredményez, hiszen a kedvenc számok és az FM-rádió kényelmesen, vezeték nélkül élvezhetők. A multimédiás tartalmak a telefon 20MB-os belső memóriáján tárolhatók, de a belső memória MicroSD kártyával bővíthető, a gyártó ajánlása szerint 8GB-ig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.