Kedvezőbb havi díj

Ikon csomag az iPhone 3G-hez

Az iPhone 3G magyarországi forgalmazója, a T-Mobile 2009. május 1-jével a kifejezetten a készülékhez kialakított, és annak megvásárlásakor előfizethető két T-Mobile ikon díjcsomag mellé újabbat vezet be, az eddigieknél is kedvezőbb havi díjjal.

2009.05.02 18:19ictpress

A T-Mobile 2008. augusztus 22.-e óta forgalmazza Magyarországon az iPhone 3G készüléket, és a különleges telefonhoz T-Mobile ikon néven új, a havi díjban lebeszélhető perceket, SMS-eket és adatforgalmat is kínáló díjcsomagokat alakított ki. Ezekkel az iPhone-t vásárlók teljes mértékben kihasználhatják a multimédiás készülék minden képességét.

Ráadásul az iPhone 3G megvásárlásakor a T-Mobile ikon csomagokra előfizető ügyfelek jelentős kedvezménnyel, a legkedvezőbb konstrukcióban 990 forintért vásárolhatják meg a telefont. Az új T-Mobile ikon 200 díjcsomag kedvező, 4990 forintos havi díj ellenében vehető igénybe. A díjcsomag havi díja 200, belföldi előfizetők irányában lebeszélhető percet, 100 db, a T-Mobile magyarországi hálózaton belül küldhető SMS-t és 1 GB-nyi, internetezésre vagy e-mailezésre is felhasználható belföldi adatforgalmat tartalmaz.

Jelentős részben a T-Mobile ikon csomagoknak, és a havi díjban foglalt adatforgalomnak is köszönhetően az iPhone 3G-t használó ügyfelek különlegesen nagy arányban, 97%-ban internetezésre is használják készüléküket, azaz közel annyian interneteznek vele, mint amennyien telefonálásra vagy SMS-küldésre használják!

A népszerű funkciók közé tartozik még a zenelejátszás, a kamera, a GPS, és nagyon sokan, az ügyfelek közel háromnegyede e-mailezik is az iPhone 3G-vel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.