620 eurót kóstál

A beépített MP3-lejátszós gitár lesz a sláger

Várhatóan a beépített MP3-lejátszóval rendelkező elektromos gitár lesz a sláger a szerdán megnyílt frankfurti nemzetközi zenei vásáron, az iDea Guitar ára 620 euró (190 ezer forint).

2009.04.01 17:54MTI

Az ezüstszürke üvegszálas gitár lehetővé teszi a zenészek számára, hogy rögtön rögzítsék, majd a számítógépre töltsék a lejátszott dallamokat.

A lejátszó a nehezebb akkordok elsajátításában is segít, mivel egészen lassan is le tudja játszani a dallamokat. A vásáron bemutatott gitárok között olyan darabok is szerepelnek, amelyek olyanok, mintha évtizedek óta használatban lennének.

A rendezvényen hozzávetőleg 50 ország mintegy 1550 kiállítója vesz részt, az érdeklődők 30 ezer klasszikus és elektromos hangszerrel, szoftverekkel és kottákkal ismerkedhetnek meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.