Olcsóbb Windows op rendszerrel felszerelt gépek

Az Apple ellen kampányol a Microsoft

Bár Redmondban tagadják, a szoftvercég új online reklámjai egyértelműen az Apple ellen irányulnak - olyan vásárlókkal, akik az alacsonyabb ár és a nagyobb választék miatt döntenek Macintosh helyett a Windows PC-k mellett.

2009.03.30 12:50ictpress

Többek közt a New York Times és a Wall Street Journal honlapján is látható a Microsoft új online kampányának az első reklámfilmje. A film főhőse először egy Apple üzletben próbál laptopot vásárolni, de végül túl drágának találja az almás cég termékeit és egy Windows operációs rendszerrel ellátott PC mellett dönt.

A kampány segítségével arról szeretné meggyőzni az embereket a Microsoft, hogy a Windows operációs rendszerrel felszerelt számítógépek olcsóbbak, mint a hasonló kategóriájú Apple termékek, ráadásul többféle is van belőlük. Nem ez az első alkalom egyébként, hogy a Microsoft az ár miatt kritizálja vetélytársát: a napokban Steve Ballmer vezérigazgató ejtett el egy újabb finom megjegyzést, miszerint az Apple terméket vásárlók tulajdonképpen különadót fizetnek, mással ugyanis nem tudja magyarázni a magasabb árat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.