Tech

Zongora-pedagógiai applikációt készített Nagy János Yancha

Az applikáció modern és gyorsan fejlődő, dinamikus és egyedi eszköze lehet a zongoratanításnak.

2023.03.26 15:23MTI

Zongora-pedagógiai applikációt készített Nagy János Yancha Erkel-díjas zongoraművész. Az alkalmazás a dzsessz működésének, tanításának könnyen követhető formáját mutatja be.

A szokatlan, újszerű applikáció az improvizatív műfaj tematikus oktatásáról szól, szem előtt tartva azt is, hogy ne vesszen el a dzsessz egyedi, csak az előadóhoz és az adott pillanathoz kötődő unikális jellege - közölték a szervezők.

Mint írták, a Yancha appon a kottapéldák hangzó anyagként is hallhatók, így audiovizuális élményként azonnal elsajátíthatók. Az ajánlott zenehallgatás példáinál az ajánlott albumokhoz közvetlen linken lehet eljutni, a fórumban lehetőség van feltenni kérdéseket, felvenni a kapcsolatot más felhasználókkal, tanulókkal, zongoristákkal, így a kérdésekre könnyen választ lehet találni.

A kommüniké kitér arra, hogy az alkalmazás frissítése folyamatos lesz mind a kotta, mind a hangzóanyagok terén, így az applikáció modern és gyorsan fejlődő, dinamikus és egyedi eszköze lehet a zongoratanításnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.