Egyesítik a vezetékes és mobil üzletágat

Összeolvad a T-Home és a T-Mobile

Egyesíti a Deutsche Telekom csoport a vezetékes és mobil üzletágat, valamint európai és globális szinten központosítják a funkciók nagy részét.

2009.03.02 09:09ictpress

Az összeolvadás az értékesítésre, marketingre és az ügyfélszolgálatra is kiterjed. A T-Home és a T-Mobile először Németországban fog egyesülni, várhatóan az év közepére, ekkor ugyanis egy új vezetőt kap az összeolvasztott egység Niek Jan van Damme személyében, aki jelenleg a T-Mobile Hollandia ügyvezetőjeként szolgál.

A jövőben az átalakításnak köszönhetően olyan csomagokat is láthatunk majd, melyben egyetlen előfizetéssel vezetékes internet, telefon és IPTV mellett ugyanezeket a szolgáltatásokat mobilhálózaton is kínálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.