Közösségi

Így alakul át a Facebook

A Facebook hivatalossá tette azt a pletykát, amely már régóta kering a neten.

2022.07.22 08:11ma.hu

A nagy változás abból áll, hogy kétfelé szedik az eddig ismert hírfolyamunkat. Ez lesz a dupla hírfolyam.

Az egyik része lesz a Feeds: itt azokat a posztokat láthatjuk amelyeket az ismerőseink tettek fel, vagy azokat a bejegyzéseket, amelyeket az ismerőseink osztottak meg, illetve a csoportok posztjai kerülnek ide, ahol tagok vagyunk. Nem lesznek viszont "ajánlott" posztok - írja a Telex.

Ezek ugyanis a Home nevű oldalra kerülnek: ide bármilyen felhasználótól, oldaltól vagy nyílt csoporttól beeshetnek posztok, csak a Facebook algoritmusa szabja meg a tartalmat, amit elvileg minden egyes felhasználónál az egyéni ízlésére és szokásaira optimalizál.

Hirdetések természetesen mind a két hírfolyamban lesznek.

A váltás az elkövetkezendő hetekben történhet meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.