Tech

Egy 15 éves fiú kivégezte családját, mert eltiltották az internettől

A tinédzser három napig élt a holttestükkel otthonában Elche közelében.

2022.02.14 15:44ma.hu

A spanyol rendőrség letartóztatott egy 15 éves fiút, akit azzal gyanúsítanak, hogy agyonlőtte szüleit és testvérét, miután rossz iskolai jegyei miatt eltiltották az internethasználatától.

A tinédzser három napot töltött a holttestükkel a családi házban, az Alicante melletti Elche város közelében, mielőtt állítólag beismerte tettét.

Úgy tudni, hogy kedden egy vadászpuskával lőtte le az anyját és a testvérét, mielőtt megölte az apját, amikor később aznap hazaérkezett.

A Costa Blanca-i rendőrségi források szerint a gyilkosságok hátterében az állhatott, hogy a fiú szülei büntetésből nem engedték internetezni a fiút, amiért rossz iskolai jegyeket kapott és nem segített a házimunkában.

Helyi jelentések szerint a fiú bevallotta a gyilkosságot egy szomszédnak, amikor a családjáról kérdezték. Rendőrségi források szerint a fiú bevallotta, hogy mellkason lőtte az apját, "mert az nem akarta befogni a száját", miután holtan találta a feleségét és kisebbik fiát.

Az ország rendőrsége hivatalosan még nem nyilatkozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.