Időjárás

Vihar - Hétfőn talán már elérhetők a DIGI szolgáltatásai Oroszlányban

A szél a Tatabánya és Oroszlány közötti magasfeszültségű távvezetéken futó optikai gerinchálózatot rongálta meg.

2022.01.31 03:17MTI

Optikai gerinchálózatot rongált meg a viharos szél Komárom-Esztergom megyében, emiatt Oroszlányban nem elérhető k a DIGI szolgáltatásai - közölte a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. vasárnap az MTI-vel.

Azt írták: a szél a Tatabánya és Oroszlány közötti magasfeszültségű távvezetéken futó optikai gerinchálózatot rongálta meg.

Jelenleg 3500 előfizető nem fér hozzá a mobil és vezetékes telefon, az internet, valamint a kábeltelevízió szolgáltatásokhoz - jelezték. Hozzátették: a hiba elhárítását nehezíti a továbbra is viharos szél, illetve hogy a gerinchálózatot a magasfeszültségű távvezetéken kell helyreállítani.

A közlemény szerint a DIGI szolgáltatásai várhatóan csak hétfőn lesznek teljeskörűen újra elérhetők a térségben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.