Közösségi

Változtat a Facebook, megszűnik egy fontos funkció

A Facebook négyévnyi működés után úgy döntött, az Egyesült Államokon és Kanadán kívül mindenhol megszünteti az álláskeresős funkcióját.

2021.12.22 10:20ma.hu

2022. február 2-tól több változás is lesz majd a Meta közösségi oldalon, például az, hogy az Egyesült Államokon és Kanadán kívül minden országban megszűnik az Álláslehetőségek a Facebookon nevű funkció.

A Facebook még 2017-ben mutatta be az álláskeresős funkcióját, ám hamarosan törlik majd ennek lehetőségét az oldalról - írja a hvg.hu.

A közösségi oldalon több álláskeresős és -hirdetős csoport is létezett, ezek azonban februártól "általános" csoporttá változnak lesznek, új, "állás" típusú csoportot pedig nem is lehet majd létrehozni.

A cég a februári változás előtt még egész biztosan tájékoztatni fogja mind a munkaadókat, mind pedig az álláskeresőket a változásról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.