Vizsgálják mi okozta a hibát

Már működik az Ügyfélkapu

Jelenleg is folyik a vizsgálat az Ügyfélkapu működésében tapasztalt problémákról. Az Ügyfélkapu működésében 2009. február 7-én fellépett problémákat a rendszer üzemeltetéséért felelős szakemberek elhárították.

2009.02.10 10:12ma.hu

A vizsgálat első eredményeként megállapítást nyert, hogy az Ügyfélkapu a hiba elhárítása óta megbízhatóan működik. A probléma okát - tekintettel Központi Elektronikus Szolgáltató Rendszerhez kapcsolódó információk fokozott érzékenységére - a kormányzat informatikai biztonsági felügyelője soron kívüli eljárásban vizsgálja, tájékoztatott a MeH Infokommunikációs Államtitkárság Sajtóirodája. Az informatikai biztonsági felügyelő - az érintett szervek bevonásával - a lehetséges belső és külső okokat egyaránt vizsgálja, amelynek eredményéről a vizsgálat lezárását követően haladéktalanul tájékoztatást adunk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.