Strapabíró Renoir

A telefon, mely mindent túlél

Az LG Renoir elnevezésű telefonjáról eleddig leginkább a 8 megapixeles kamerája révén hallottunk, ám a jelek szerint a készülék sokkal többre képes. Túlél mindent!

2009.01.29 13:59koac, ma.hu

Van egy orosz csapat, amelynek abban telik szórakozása, hogy különböző telefonokon végeznek nem éppen a mindennapi használathoz hasonló teszteket. Több mobil fejezte már be földi pályafutását kezeik alatt, ám most az LG Renoirja kifogott rajtuk.

A telefont először 12 órán át tartották a fagyasztóban, melyben -20 Celsius uralkodott, később ráléptek, leejtették, egy negyedórára ruhaszárítóba tették, borba mártották, majd végül, hogy teljes legyen a szórakozás, áthajtottak rajta egy Ford Focus-szal. A telefon mindezen erőpróbákat néhány karcolással megúszta, és a tesztek végén is tökéletesen működött. Bravó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.