Hasznos klaviatúra a Visentától

Vezetéknélküli billentyűzet multitouch funkcióval

Rövidesen piacra kerülhet a Visenta V1 névre keresztelt vezetéknélküli billentyűzete, melyet a gyártó a manapság egyre inkább elterjedt multitouch funkcióval is ellátott.

2009.01.26 13:03koac, ma.hu

A Visenta V1 klaviatúra több elsősorban talán HTPC tulajdonosok számára lehet vonzó. A készülék a megszokott 2.4Ghz-en kommunikál, hatótávolsága körülbelül 20 méter. Az eszköz különlegessége, hogy a tapipadja támogatja a multitouch funkciót, mely többek között az Apple újabb noteszgépeiből, vagy az iPhone-ból lehet ismerős.

Ezen felül a billentyűzet rendelkezik 10 darab speciális Vista Media Center gombbal, plusz a szokásos energiatakarékos megoldásokkal, melyek arra szolgának, hogy a klaviatúra minél tovább bírja a működéséhez szükséges ceruzaelemekkel.

Bár hivatalos információ nincs a V1 megjelenési idejéről, illetve áráról, az eBay-en már felbukkant a készülék, mégpedig 100 fontos áron, mely természetesen a szállítási költségeket nem tartalmazza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.