Tech

Fizetőssé válik a DIGI Mobil, mutatjuk az árakat

A távközlési szolgáltató januártól havi díjat és percdíjat is bevezet a jelenleg még tesztüzemmódban működő mobilszolgáltatására.

2020.09.24 14:52ma.hu

Közzétette honlapján a DIGI Távközlési Kft., hogy 2021. januárjától milyen díjazást kér ügyfeleitől a DIGI Mobil, azaz a vállalat mobilszolgáltatásának használatáért - vette észre a Média1. A DIGI 2019 május vége óta nyilvános tesztüzemben működtette mobilszolgáltatását, és annak használatáért jelenleg nem kell előfizetési díjat fizetni, illetve a hálózaton belüli hívásokért percdíjat sem kell fizetni, igaz, a lefedettség még bőven hagy maga mögött kívánni valót.

Az ingyenes korszak azonban a bejelentés alapján hamarosan véget ér. 2021. január 1-jétől két lakossági mobil tarifacsomagot vezetnek be DIGIMobil PLUSZ és a DIGIMobil MAX néven, hűségidő nélkül, illetve igényelhető egy plusz opció is ezek mellé.

A következő év januárjától kezdődően a DIGIMobil havidíjas előfizetések az alábbi fő kondíciókkal érhetők majd el:

A DIGI Mobil árazása 2021. január 1-jétől


Ahogy a táblázatból is látszik, a DIGIMobil PLUSZ díjcsomag havi 1000 forinttól lesz rendelhető, amely 15 gigabájtnyi belföldi mobilinternetet, 200 perc belföldi és EU lebeszélhetőséget foglal magában. A rendelkezésre álló percek felhasználása után a belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás díja bruttó 4 Ft/perc lesz.

A magasabb adatmennyiséggel rendelkező DIGIMobil MAX díjcsomagra előfizető ügyfeleknek az 1000 Ft-os havidíjhoz 30 gigabájtnyi belföldi mobilinternet adatforgalom tartozik, és bruttó 4 Ft-os percdíj belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás esetén.

A DIGIMobil PLUSZ és DIGIMobil MAX csomagok mellé igényelhető JUNIOR opció 500 Ft-ba kerül havonta. Az opció plusz SIM kártyát és külön telefonszámot tartalmaz 10 GB belföldi adatforgalommal, illetve bruttó 4 Ft-os percdíjjal belföldi vagy EU mobilhálózatba indított hívás esetén.

A díjcsomagok roaming opciót nem tartalmaznak, annak feltételeiről az év végén ad bővebb tájékoztatást a vállalat.

Fontos, hogy ezek a csomagok a vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetők számára érhetők el - figyelmeztet a lap.

A DIGI közölte: jelenleg is fejleszti mobilhálózatának lefedettségi területét, a hálózat aktuális lefedettsége a digi.hu/mobil oldalon található.

A szolgáltató jelezte azt is, hogy a hatóságokkal való vitája és a velük való együttműködés nehézségei ellenére továbbra is teljes mértékben elkötelezett a jövőbeni növekedés, valamint a mobilhálózat fejlesztése mellett Magyarországon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.