Forró kislány a motorháztetőn

Hogyan lehet eladni egy ősrégi verdát? Fiatal kiscsajjal!

Egész héten kockultunk bele a világba. Beszámoltunk pár leépítésről, volt pár Apple-ös hírünk, volt szó Obamáról, netbookokról, vírusokról, kiszivárgott képekről. Zűrös hét után vagyunk. Kicsit kikapcsolódnánk végre.

2009.01.23 19:50Z., ma.hu

Mit tehet egy gyönyörű lány, ha Amszterdamba költözik, mert ott fog "tanulni", ám nem viheti magával ősrégi (1990-es) Lincolnját? Hát meghirdeti az eBayen. És el fog menni az autó? Persze, hogy nem. Kinek kell egy 19 éves amerikai benzintemető? Ezt az autót még idősebb Bush elnöksége alatt építették!

Fel kell tehát dobni valamivel az eBay-es hirdetést, és mivel is lehetne? Lenge öltözék, némi pózolás - és egy aputól kölcsönkért digitális kamera. A terv abszolút sikeresnek mondható, hiszen az ősrégi csotrogány végül majdnem kétezer dollárért kelt el. Az azonban bizonyos, hogy a hölgy exkluzívabb fényképekkel több pénzt is kereshetne.

A licit már végetért ugyan, de a képek még megnézhetőek az oldalon. Figyelem, nem pornó, de azért felnőttes, erotikus tartalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.