Géppuska-ujjú SMS író

"Lepcses ujjú" SMS-rekorder: 14 528 üzenet/hó

Hány SMS üzenetet ír havonta? Huszat? Harmincat? Százat? Ha a Gunniess rekordok könyvében lenne olyan kategória, hogy "Az elküldött legtöbb üzenetet küldő személy", akkor a kategória nyertese biztos ez az amerikai lány lenne.

2009.01.14 18:41ma.hu / MTI

Egyetlen hónap alatt 14 528 SMS-t küldött egy 13 éves kaliforniai lány, ami feltehetően világcsúcs. A számítások szerint kétpercenként üzengetett mobiltelefonján - de ebben csak az ébren eltöltött órák vannak benne.

Aztán kapott 440 oldalas telefonszámlát - amely szintén rekordgyanús. Szerencsére olyan előfizetési szerződése van, amely korlátlan SMS-ezésre jogosítja fel, különben csaknem 400 ezer forintot fizethettek volna szülei - adta hírül az Ananova brit hírügynökség.

A lány egyébként az üzengetés zömét négy közeli barátjának produkálta, akik szintén elég lepcses szájúak, vagy "lepcses ujjúak" lehetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.