Buta betörők csajokat akartak

Egy SMS miatt buktak le a betörők

Mit tenne, ha autóját némi készpénzzel és a mobiljával együtt ellopnák? Nyilván őrjöngene egy sort. És aztán? Valamiféle kreatív ötlettel kéne előállni. Ezt tette a cikkünkben szereplő amerikai úriember. Tanulságos történet, de itthon nem működne.

2009.01.13 09:10Z., ma.hu

Alan Heuss úrnak bizony ellopták a gépjárművét. A rablók elhúztak a BMW-vel, némi lóvéval és egy mobillal együtt. Mekkora szerencse, hogy ezutóbbi ott maradt. És külön öröm, hogy Alan úr eszét sem lopták el.

A károsultnak támadt egy ötlete, amiben lányok és valamennyi kábítószer is szerepelt. A lopás után összetalálkozott néhány barátjával ötletelés céljából. A fergeteges elképzelésük a következő volt: azok, akik szeretik az autókat elkötni, valószínűleg kedvelik a könnyűvérű lányokat és nem vetik meg a kábítószereket sem. És statisztikai alapon bizonyítható, hogy az efféle figurák 51 százalékának nincs valami sok esze (márhogy Amerikában.)

Így tehát Mr. Heuss - önmaga egyik barátjának kiadva magát - küldött egy üzenetet a saját mobiljára, amely a következő volt: "Van itt pár király csajszi... és akad némi cucc is." A rablók, akik egyhamar megszédültek az őket váró hatalmas buli miatt, elküldték SMS-ben saját címüket. De persze a drogok és a város legrosszabb lányai helyett a zsaruk érkeztek meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.