Tech

Igen drasztikus megoldás terjed a szülők között, hogy leállítsák a fiatalokat a mobilozásról - videó

Újfajta kihívás terjed a közösségi oldalakon, elsősorban a szülők körében.

2019.12.31 08:13ma.hu

A Z és az alfa generációkat már szinte mobilfüggőnek tartják, nem csoda, hiszen az 1995 után születtek igen jelentős része már nem tudna okostelefon nélkül létezni. Nem érdekli sokukat más, csak a megfelelő akkumulátorszint és a wifi, ha ezek adottak, órákat képesek egyetlen helyben ülve órákat is eltölteni. Ez a rohanó hétköznapokban nem nagyon látszik, ám az ünnepek alkalmával, amikor "kénytelenek" vagyunk az időnk jelentős részét a családdal tölteni, igencsak kibukik. Egy tininek ilyenkor is szüksége van alkalmazásokra, Snapchatre és Instagramra, hogy "képben" legyen. Ám a szülők - akik ilyennek nevelték ezeket a gyerekeket - már nagyon nehezen viselik ezt a jelenséget. Egyre többen próbálják meg drasztikusan felhívni erre a gyermekeik figyelmét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.