Nagy választékot kínál a Memorex

iPod dokkolók és MP3 lejátszó a Memorextől

A Memorex nem tétlenkedik. A gyártó a Consumer Electronics Shown nem kevesebb, mint négy új termékkel rukkolt elő. Ezek között három darab iPod dokkolót és egy érintőképernyős PMP-t találunk.

2009.01.09 12:37koac, ma.hu

A Memorex CES-es új audió eszközök garmadáját mutatta be a nagyközönségnek. Az egészen pontosan négy darab új eszköz között három iPod dokkolót is találunk.

Az Mi9490 névre hallgató készülék egy 30 wattos hangszórókkal ellátott rendszer, mely CD lejátszóként, és FM rádióként is funkcionál. A teljesen fekete burkolat élei elegánsan lekerekítettek, míg a készülék LCD panelja szintén fekete, amelyen fehér színnel jelennek meg a különféle karakterek. Az Mi9490P-ben a dokkoló funkció mellett óra és rádió is szerepel a kínálatban. A felhasználók távirányítóval is vezérelhetik a készüléket, s ha úgy tartja kedvük, időzíthetik is az iPodon egy dal lejátszását, vagyis a lejátszó ezáltal kvázi ébresztőként is funkcionálhat.

Az Mi2290 nevű készülék inkább utazások során lehet hasznos. A dokkolót neodímium hangszórókkal látta el a gyártó. A Memorex elmondása szerint a készülék 10 óráig képes működni az akksijára hagyatkozva, ha pedig lemerül, a mellékelt AC adapter segítségével könnyedén feltölthetjük. A csomagban egy szütyőt is találunk, mellyel utaztatás során könnyen megóvhatjuk a dokkolót.

A hardvergyártó utolsó készüléke, egyben első is, hiszen ez a Memorex első érintőképernyős lejátszója. A készülék kijelzője egy 320x240-es LCD megoldás. A TouchMP névre keresztelt eszköz természetesen az audió fájlok mellett videók lejátszására is alkalmas, sőt képeket is nézegethetünk általa. Alapban 8 giga tárolókapacitást kínál a kütyü, de ez tovább bővíthető MicroSD kártya segítségével.

Az idei év első negyedévében piacra kerülő eszközök árai a következőek: Mi4290 - 80$, Mi4290P – 140$, Mi2290 - 60$ míg a TouchMP 100 dollárt kóstál majd.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.