Újabb jóságok a Lenovótól

Kétképernyős notebook és zöld monitorok

A Lenovo az év elején újabb termékeket mutatott be. Egy részről elhozta nekünk a világ első kétképernyős notebookját, valamint megérkeztek az energiatakarékos monitorok és számítógépek, amelyek a még életbe sem lépett Energy Star 5.0 követelményeket.

2009.01.08 08:54ma.hu

A Lenovo bemutatta legújabb mobil munkaállomását, az egyedülálló módon két képernyővel rendelkező ThinkPad W700ds-t. A második, 10,6 hüvelykes képátlójú, 30 fokban dönthető kijelző nyújtotta nagyobb rugalmasság különösen hasznos a digitális tartalomgyártásban résztvevők, az energiaipari mérnökök, valamint a fotósok és grafikusok számára.

A notebook konfigurációtól függően az Intel négymagos processzorával, akár 960 GB összkapacitású, RAID-tömbbe rendezett merevlemezekkel vagy SSD-meghajtóval, maximum 8GB DDR3-as memóriával, NVIDIA Quadro FX videókártyával és Displayport-csatlakozóval érkezhet.


A vállalat energiatakarákos monitorai és számítógépei teljesítik a még életbe sem lépett Energy Star 5.0 követelményeit. A Lenovo legújabb ThinkVision monitorjai, tizenkét ThinkPad laptop és a ThinkCentre M58/M58p kis- és ultrakisméretű változata már most megfelel az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA) által megalkotott, 2009 második felében hatályba lépő Energy Star 5.0-ás környezetvédelmi szabványnak. A monitorok 30-60 %-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a korábbi ThinkVision modellek.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.