Tech

Lyukat égetett saját akksija a MacBook Pro-ba

Felforrósodott az akkumulátor.

2019.07.04 12:59ma.hu

Nem sokkal azután, hogy hivatalosan is bejelentette az Apple a 2015-ös MacBook Pro készülékek visszahívását az akkumulátor esetleges hibás működése miatt – az ugyanis túlmelegedés miatt könnyen veszélyessé válhat, akár ki is gyulladhat – az egyik felhasználó gépe igen komoly változásokat produkált egy nappal a visszahívás bejelentése után.

Steve Gagne laptopjának alját szó szerint kilyukasztotta a túlmelegedés. A dizájnerként dolgozó férfi szerint a monitor teljesen le volt hajtva, bár csak alvó állapotban volt, viszont nem volt bedugva a konnektorba, ennek ellenére szó szerint lángra kapott. Ez egy papírral teli irodában akár katasztrófába is torkollhatott volna. Ha ez igaz, akkor érdemes mielőbb megejteni mindenkinek az ingyenes akkumulátorcserét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.