Bővült a kínálat

Újabb letölthető Adobe próbaverziók a letoltes.com oldalon

A szoftver.hu és a letoltes.com közötti együttműködésnek köszönhetően különböző Adobe programok újabb demo verziói váltak elérhetővé.

2008.12.23 12:03szoftver.hu

A népszerű új Adobe alkalmazásokat most már kipróbálhatjuk. Az új letölthető próbaverziók között megtalálhatók a következő szoftverek:
- Adobe Dreamweaver CS4
- Adobe After Effects CS4 Professional
- Adobe Contribute CS4
- Adobe Soundbooth CS4

A Letöltés.com Magyarország egyik legnépszerűbb, egyben legrégebbi ingyenes szoftvereket kínáló oldala. A Prim Online család tagjaként működő szolgáltatás 1999-ben indult, folyamatosan bővülő adatbázisában mára több ezer program gyűlt össze, amelyeket szabadon, regisztrációs kötelezettség nélkül számítógépükre tölthetnek a látogatók. A szoftverkínálatban számos program korábbi verziója és többnyelvű változata is megtalálható.

Az Adobe CS4 letölthető próbaverziók egyaránt elérhetők Microsoft Windows és Apple Mac OS X operációs rendszerre. A demók harmincnapos limittel rendelkeznek, funkcionalitásukban azonban nem korlátozottak. A szoftverek teljes értékűvé válnak, amennyiben a limit túllépése után megadjuk a termék megvásárlásakor kapott szériaszámot, és elvégezzük az aktiválást.

A szoftver.hu infoportálon és a cs4info.hu oldalon részletes leírásokat és termékismertetőket olvashat az Adobe Creative Suite 4 szoftvercsaládról.

A már eddigi is letölthető próbaverziók:
- Adobe Photoshop CS4 Extended
- Adobe Illustrator CS4
- Adobe Photoshop Lightroom 2
- Adobe Flash CS4 Professional
- Adobe InDesign CS4
- Adobe Photoshop Elements 7

Most már újabb Adobe szoftvereket is kipróbálhatunk a letoltes.com oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.