Szimplán NetWorks

Internetes rádiók Tivoli módra

Kézzel készített elegáns faházban leledzenek a Tivoli által tegnap bejelentett internetes rádiók, melyeket szimplán NetWorks névre keresztelt gyártója.

2008.12.09 13:55koac, ma.hu

A Tivoli tegnap jelentette be Networks névre hallgató internetes rádióit. A készülékek a beépített Wi-Fi modul segítségével kapcsolódhatnak a világhálóra. A rádiókat természetesen a PC-inkhez is csatlakoztathatjuk Etherneten vagy a már említett vezeték nélküli hálózat segítségével. A kézzel készített faburkolatban egy 3.5 hüvelykes hangszóró kapott helyet, de ha a felhasználónak úgy tartja kedve sztereó hangszórókkal vagy CD lejátszóval is megtámogathatja a Networks modelleket.

Összesen öt darab általunk favorizált rádiócsatornát programozhatunk be magunknak, valamint további 200 adót menthetünk le az adatbázisba, melyeket aztán a kék hátterű LCD-n keresztül érhetünk el. Az USB port jóvoltából további zenelejátszókat, vagy adott esetben pendrive-ot is csatlakoztathatunk a rádiókhoz, melyek az MP3 és a WMA fájlokat támogatják. További opció még, a már megszokott ébresztő funkció is.

A készülék alaptipusa több verzióban - többek között cseresznye- és diófából készült burkolattal - nagyjából 600 dolláros áron kerül forgalomba. Az FM és DAB tunerrel ellátott modell 650, míg a sztereós verziók 700 illetve 750 dollárba kerülnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.