Kalózok vagyunk

Melyik játékokat torrentáltuk le idén?

Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy az eBay-en melyek voltak idén a legkelendőbb árucikkek, most nézzük az illegális letöltéseket.

2008.12.09 12:20Z., ma.hu

Üljünk le hát nyugodtan, és találgassunk: vajon mik lehettek az év leggyakrabban letöltött játékai? Elsősorban a PC-s játékokat nézzük, és egy neves torrentoldal által összegyűjtött adatok alapján elemzünk.

Íme a tizes lista:
10. Pro Evolution Soccer 2009
9. Far Cry 2
8. Fallout 3
7. Grand Theft Auto: San Andreas
6. Call of Duty 4
5. Command and Conquer 3
4. Crysis
3. Assassin’s Creed
2. The Sims 2
1. Spore

Ne feledjük azonban, hogy a lista csak a BitTorrentes letöltéseket tartalmazza, sajnos az öreg IT-arcokat, akik még a Usenetről szerzik be az illegális cuccokat nem tudtuk ebben a "kutatásban" számba venni. A lista készítői azonban a magán és meghívásos oldalak statisztikáit is figyelembe vették a sorrend megállapításakor.

Az pedig, hogy a Spore a leggyakrabban letöltött játék, egyáltalán nem meglepő. Egyrészről a játékot az égbe emelték, ez pedig önmagában elégséges ahhoz, hogy valamit százezrek töltsenek le. Szerintünk a legnépszerűbb konzoljáték a Grand Theft Auto IV lenne. Persze erről nem készült statisztika, dehát tudunk nála nagyobbat idén?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.