Változások

Rá sem fog ismerni a Facebookra

Óriási változásokat jelentett be Mark Zuckerberg, a Facebook atyja.

2018.01.12 09:26ma.hu
hirdetés

Zuckerberg felszámolná a kattintásvadász hírek, cuki videók és fizetett hirdetések áradatát, amivé a hírfolyam vált. Újragondolták az egészet, hogy nagyobb hangsúlyt kapjon az aktív tartalom.

Nagyobb teret kapnak majd a vitaindítóra sikeredett kommentek, olvasmányos bejegyzések, minden, ami körül párbeszédek alakulnak ki. Az olyan tartalmak pedig háttérbe szorulnak, melyeket az ember csak lájkol és már görget is tovább.

A komment lesz az új lájk. Ezt valószínűleg megérzi majd a Facebook, ám Zuckerberg erre is felkészült. Szerinte hosszútávon terveznek, azt akarják, hogy a Facebookon eltöltött idő értékesebb legyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.