iPower SX - napot neki

Napelemes töltő a Battechtől

Az Egyesült Királyságban székelő Battech olyan töltőt jelentett be, mely a nap energiáját hasznosítja. A praktikus eszközzel mobiltelefonjaink mellett egyéb hordozható készülékeinket is tölthetjük.

2008.12.01 09:57koac, ma.hu

iPower SX névre hallgat a Battech készüléke, mely gyakorlatilag egy napelemes töltő. Az eszköz természetesen arra szolgál, hogy különböző hordozható eszközeinket töltsük általa. A töltőben egy 2200 milliamperórás akkumulátor található, mely a nap energiáját hasznosítja, és elmondások szerint képes 50 órányi müködési időt biztosítani egy iPod Classicnak. Természetesen nem az Apple zenelejátszója az egyetlen készülék, melyet tölthetünk az iPower SX-szel. A töltő megbírkózik több népszerű telefonnal is - például az iPhone-nal, vagy a Nokia mobiljaival - akárcsak a hordozható játékkonzolokkal, MP3 lejátszókkal illetve digitális fényképezőgépekkel is.

Ha úgy adódik, felhős napokon a készüléket USB porton keresztül a számítógépünk segítségével is feltölthetjük. Érdemes még megemlíteni, hogy az eszköz mutatja a felhasználó számára, mennyi "kakaó" maradt még benne, így nem fordulhat elő, hogy abban a hitben indulunk el otthonról, hogy a készülék tökéletesen fel van töltve, miközben az éppen a lemerülés határán áll.

Az Egyesült Királyságban máris megvásárolható az iPower SX. Ára 62 dollárnak felel meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.