Hello Kitty a gépen is

Az Epson Japan Hello Kitty-s laptopot mutat be

A népszerű karakterrel díszített laptopot először a NEC dobta piacra, majd érkezett az Onkyo modellje, most pedig az Epson dobja piacra a Hello Kitty-s laptopot.

2008.12.01 13:01Z., ma.hu

A Hello Kitty-s notebook az Epson Endeavor NJ2150-es modelljén alapul. A vásárlók tulajdonképpen két modell közül választhatnak.

A kombó modell ára 1200 dollár, a szupermulti változat pedig 1500 dollárba kerül.A változatok két különböző dizájnnal kaphatók. A kombó változatban két gigás Intel Celeron 575 CPU, 1 GB memória és 80 GB-os vincseszter van. A kijelző átmérője 15,4 hüvelyk (WXGA felbontás - 1280×800 pixel), és természetesen van benne DVD meghajtó és wifi is. Az operációs rendszer alapból Windows Vista - nyilván tündibündi Hello Kitty tapétával.

A szupermulti változat annyival erősebb, hogy abban 2,26 GHz-s processzor fut, a memóriája 2 GB, és a vincseszter 120 GB-os.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.