Google Logo

Vajon mi lesz a Google logója december másodikán?

A Google keresőt használók valószínűleg tudják, hogy a cég alkalmanként különleges logókkal lepi meg az internetezőket.

2008.11.25 19:53Z., ma.hu

Azt tudjuk a Google-ről, hogy ők egy kreatív vállalat, akik szeretik időről időre meglepni felhasználóikat. Rengeteg jó szolgáltatásuk van, és alkalmanként a már megszokott Google logót is lecserélik.

Ez legutóbb pénteken történt meg, egy belga művész születésének 110. évfordulója alkalmából. A keresőóriás azonban nemcsak ilyen alkalmakkor ad ki testreszabott emblémákat, hanem anyák napjára, hálaadásra és karácsonyra is készülnek. Ezek a logók megtekinthetők a Google Logó oldalán.

Ide tartozik az a hír is, hogy egy tizenhét éves fiú, Eric Calisto azt akarja elérni, hogy születésnapján, december másodikán az őáltala készített logó díszítse a kereső lapjait. A cél elérése érdekében arra bátorítja az internetezőket, hogy vegyék fel a kapcsolatot a céggel (faxon, levélben, telefonon vagy e-mailben), és kérjék ugyanazt: Eric logóját.

Nem nagyon hiszünk abban, hogy sikerülhet a fiú terve, de mindenesetre másodikán drukkolunk neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.