Selejt

Gyerekkézben robbant a Samsung Note 7

Súlyos égési sérülésekkel kellett ellátni egy amerikai kisgyereket az okostelefon miatt.

2016.09.13 08:30ma.hu
Screenshot

Annak ellenére, hogy a Samsung azonnal lépett és az egész világon visszahívta az új Galaxy Note 7-et robbanó akkumulátora miatt, még mindig szedi áldozatait a hibás készülék.

Legutóbb egy hatéves brooklyni kisfiú szenvedett súlyos égési sérüléseket az otthonában egy 7-es miatt. Mint azt a nagymama a Business Insidernek nyilatkozta: unokája éppen videót nézett a telefonon, amikor abból hirtelen lángok csaptak fel. A gyereket kórházba szállították.

A Samsung világszerte – így hazánkban is – arra kérte a felhasználókat, hogy a Note 7-esek tulajdonosai kapcsolják ki a készülékeiket, és ne használják azokat. A visszavitt telefonokat Magyarországon szeptember 19-től új készülékre cserélik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.