Okos

Gondok az új iPhonenal!

Nem tetszik az új Home gomb és a fülhallgatóval is akadnak gondok.

2016.09.09 20:07ma.hu

Ahogy kijött az új iPhone, nem is kellett sok idő, hogy kiderüljön, miben jobb vagy rosszabb az újgenerációs csúcskészülék elődeinél.

A leginkább a Home gomb okozza a problémát, a tesztelők szerint a kellemetlentől a furáig terjed az új gomb által okozott kényelmetlenség, így el fog tartani egy kis ideig, míg megszokják a márkahű felhasználók. Van, aki szerint egyenesen használhatatlan, kényelmetlen. Az új iPhone-ok Home gombjánál ugyanis szükség volt arra, hogy különbséget tudjon tenni a készülék a kezdőképernyőre való visszajutás és egy alkalmazáson belüli akció között.

Hasonló a gond a hagyományos fejhallgató aljzattal és a Lightning-adapterrel. Azon felül, hogy kényelmetlennek tartják a szakújságírók, külön bosszúság, hogy az Apple megoldásával az iPhone-t vagy tölteni tudjuk, vagy fejhallgatót használni: egyszerre a kettő nem megy.

Szerencsére, a Belkin adaptert készítettek a mobilhoz, melynek segítségével lehet tölteni és zenét hallgatni. A két cég együttműködött a fejlesztés során, így az adapter használata minden bizonnyal biztonságos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.